10/24/13

Pokok yang dipenuhi sarang labah-labah (6 gambar)

tokey cincai aje
Semenjak dua menjak yang dahulu, Pakistan telah dilanda banjir. Banyak kemusnahan telah berlaku di wilayah-wilayah Pakistan. Dengan penuh kesabaran rakyat pakistan membina semula negara mereka. Syabas kami dari blog cincai aje ucapkan kepada rakyat Pakistan diatas usaha teguh anda.

Namun begitu, didalam bencana yang melanda kali ini, telah berlaku perkara yang amat ganjil sekali. Dengan tidak semena-mena, berjuta-juta labah-labah telah berhijrah ke atas pokok. Mereka berhijrah keatas pokok dengan penuh kemuafakatan untuk mengelak air banjir yang melimpah. Setelah seberapa lama labah-labah ini merehatkan diri diatas pohon-pohon pokok, air banjir masih tidak menampakkan tanda-tanda mahu surut. Oleh kerana itu, semua labah-labah telah membuat sarang diatas pokok yang mereka duduki. Maka..penduduk perkampungan Sindh dapat menyaksikan phenomena yang menyeramkan ini dalam skala yang sangat besar..saksikan..via: national geographic

tokey cincai aje / Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Distributed By Blogger Template